پرونوگرافی و درجات آن

پرونو گرافی همچون بیماری دارای درجات متفاوت می باشد که در هر دوره نتایج و عواقب خاص خود را دارد.
دوره اول، احساس کنجکاوی و تمایل به دخیل شدن در آن جهت اطلاع بیشتر و یا بدست آوردن لذت جنسی است.
امری که احتمالا امکان گفتگو در مورد آن با دیگران نیست. اگر چه انگیزه عمل می تواند موضوعاتی دیگری نیز باشد ولی کنجکاوی بدلیل ممنوعیت و قدغن بودن یکی از موضوعاتی است که اغلب باعث شروع این دوره می گردد. دراین مرحله است که به فرد احساس قدرتمندی الغا می شود و سعی می شود تا با ایجاد رویای خیالی و دستیابی به آن به خود ارضایی برسد. موضوعی که پس از مدتی کوتاه ملکه ذهن فرد می گردد و فرد را بر آن میدارد تا اغلب به آن تفکر کند
دوره اول، احساس کنجکاوی و تمایل به دخیل شدن در آن جهت اطلاع بیشتر و یا بدست آوردن لذت جنسی است.

دوره دوم، تمایل مندی فرد برای کنجکاوی و دخیل شدن بیشتر فرد می باشد. همانطور که یک فرد معتاد پس از مدت زمانی خواهان دریافت و استفاده بیشتر از ماده مورد اعتیاد می باشد. در این دوره است که فرد با مشاهده و یا استفاده از دارو و وسائل دیگر سعی در بدست آوردن لذت بیشتر میکند و یا سعی در دراز کردن مدت زمان لذت بخشی میباشد
دوره سوم، یا دورمتوسط که منجر به عملیاتی خلاف قانون و معیارهای اجتماعی است. اعمالی چون تجاوز جنسی به جنس مخالف و در نوع پیشرفته آن حتی سو استفاده جنسی نسبت به کودکان بدون در نظر گرفتن نتایج منفی و غیر قانونی آن
مرحله چهارم، دراین دوره است که فرد حاضر است برای ارضا شدن و بدست آوردن لدت جنسی خود حاضر است حتی مبالغی را نیز به دیگران که بعنوان رهبر و یا مرشد معرفی می گردنند بپردازد.
اگر چه این وضعیت ممکن است در وهله اول برای کسانی که در این موقعیت قرار نگرفته اند سئوال برانگیز و غیر قابل قبول باشد ولی واقعیت این است که زمانیکه افراد در این قهقرا قرار می گیرند متاسفانه دیگر قادر نیستند تا بدرستی تشیخص دهند و خود را چون بیماری و یا مقصری می دانند که محتاج است تا بتوسط دیگری مورد تنبیه و یا تعلیم قرار بگیرد.
متاسفانه از آنجا که این افراد نمی توانند و یا نمی خوهند تا این موضوع را با دیگران در میان بگذارند تصور می کنند که این آخر خط برای ایشان میباشد و این سرنوشتی است که برای ایشان تعیین شده است که ایشان باید درآن به پایان ببرند.
اما حقیقت این است که حتی برای این افراد نیز امید است اگر تصمیم بگیرند که عوض شوند و راه خود را تغییر دهند
پرونو گرافی یا اعتیاد جنسیپرونو گرافی یا اعتیاد جنسی یکی از رایج و پر جاذبه ترین بخش اینترنت برای نوجوانان و جوانان میباشد.
تعدد شبکه های پرونوگرافی، عضویت رایگان، مشاهده و ایجاد ارتباط از طریق کامپیوتر در هر نقطه، زمان و مکان این موقعیت را بوجود می آورد تا قشر جوان بتواند به موضوعاتی دسترسی داشته باشد که در اجتماع و محیط های خانواندگی تقریبا امری غیر ممکن و ناپسند می باشد.
این موضوع علی رغم ظاهر که تصور میشود تنها یک کنجکاوی محض است و در هر زمان که بخواهیم می توان از آن دست کشید است. متاسفانه باید گفت دورغی است محض چرا که مشاهده فیلم و یا مجلات پرونوگراف ( مشاهده فیلم های شهوت آمیز که در آن بدفعات آمیزش جنسی بین یک و یا چندین زوج از دوجنس مخالف و یا هم جنس می باشد که دارای درجات و سطوح مختلف می باشد) و تدوام بخشی عاملی است که فرد درآن بتدریج غرق می شود و هیچ راه بازگشتی در آن نیست. همچنین مشاهده و تداوم بخشی دراین رابطه باعث تخریب و صدمه ذهنی می گردد.
مطابق یکی از بررسی های بعمل امده در این زمینه، مشاهده فیلم های پرونوگرافی تاثیری همچون کوکائین بر ذهن دارد
بر اساس گزارش دنیای خبر و به نقل از آقای نیلسون نت ریتیگ از ایالات متحده امریکا تنها در ماه ژانویه سال 2000 هفده میلیون و پانصد هزار نفر از شبکه های پرونوگرافی بازدید کردند.
پرونوگرافی نه تنها بر ذهن فرد تاثیر مخرب می گذارد بلکه افراد را تشویق می کند تا از نظر جنسی بیشتر حالت سلطه جو و پرخاشگر داشته باشند. مطابق گزارش دنیای خبر(مورخ 27/3/2000) آمار فروش ویدئو، آلات و لوازم متعلقه جنسی از طریق خط اینترنت هشت درصد از کل فعالیت های تجاری سال 99 در ایلات متخده امریکا میباشد که بالغ بر 18 بیلیون دلار میباشد
قربانیان عمده این دسته قشر جوان قربانیان عمده عاملان و دست اندرکاران این تبلیغات می باشند. مخصوصا نوجوانان که در رده سنی بین 12-17 سال می باشند.
این گروه سنی عاملی برای ثابت نگه داشتن حرفه پرونوگرافی و عاملین آنها است که بظاهر جذاب و لذت بخش است. پرون و پرونوگرافی تنها متعلق به قشر جوان و یا یک گروه سنی خاص نیست بلکه موضوعی است که براحتی می تواند بر هر گروه سنی، جنسی، ملیتی، گروه های فرهنگی و حتی مذهبی تاثیر گذار باشد.
پرون و پرونوگرافی تنها مشاهد و لذت جنسی نیست بلکه اعتیادی است که همچون مواد مخدر ویرانگر و دارای درجات مختلف میباشد .

منبع: انجمن درمانگران ایران

نظرات 1 + ارسال نظر
بوی باران یکشنبه 13 شهریور‌ماه سال 1390 ساعت 17:40 http://gilda.blogfa.com

متشکرم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد